-
در دنیای رقابتی نوشیدنی های تازه و سالم، کیفیت و طعم آبمیوه ها نقش کلیدی در جذب مشتریان دارند. یکی ... ادامه مطلب...
-
منظور از فر دیزی چیست؟ | راهنمای خرید فر دیزی پزی آیا تا به حال از خود پرسیده اید چرا ... ادامه مطلب...
-
باربیکیو فن دار چیست؟ آیا تا به حال درباره باربیکیو فن دار شنیده اید و می دانید چه تفاوتی با ... ادامه مطلب...
-
آیا می دانید با رعایت چند نکته ساده می توانید به افزایش طول عمر سبزی خردکن خود کمک کنید؟ سبزی ... ادامه مطلب...
-
میز سالاد بار چیست و چه کاربرد هایی دارد؟ میز سالاد بار ابزاری کاربردی در رستوران ها، کافه ها و ... ادامه مطلب...
-
میز کار استیل آشپزخانه های صنعتی یکی از مهم ترین تجهیزات مورد نیاز در محیط های حرفه ای آشپزی است. ... ادامه مطلب...
-
کباب سیخ گیر صنعتی چیست ؟ کباب سیخ گیر صنعتی یا کباب زن صنعتی، دستگاهی پیشرفته در فرآیند آماده سازی ... ادامه مطلب...
-
در هنگام تجهیز آشپزخانه های صنعتی، یکی از سوالات رایج این است که سرخ کن صنعتی ایستاده بهتره یا رومیزی؟ ... ادامه مطلب...
-
اگر صاحب رستوران هستید و به دنبال راهی مطمئن برای تمیز کردن ماشین ظرفشویی صنعتی خود می گردید، جای درستی ... ادامه مطلب...
-
دستگاه خمیر پهن کن، ابزاری تخصصی و کاربردی در نانوایی ها، رستوران ها و فست فود هاست که برای صاف ... ادامه مطلب...
-
در دنیای پخت پیتزا، انتخاب بهترین قالب پیتزا می تواند تفاوت میان یک پیتزای معمولی و یک پیتزای حرفه ای ... ادامه مطلب...
-
روش های نگهداری دستگاه اسلایسر برای افزایش عمر و عملکرد بهینه دستگاه، رعایت مواردی مانند تمیزکاری منظم، بررسی قطعات و ... ادامه مطلب...