دست دوم خریدن تجهیزات رستورانی

بازدید: 57 بازدید
معایب دست دوم خریدن تجهیزات رستورانی چیست

بسیاری از رستوران ‌داران به خرید تجهیزات نو برای آشپزخانه‌ های خود تمایل دارند. از طرفی تجهیزات آشپزخانه صنعتی دست دوم نیز در بازار موجود است و ممکن است افراد برای خرید این تجهیزات ترغیب شوند. اگر چه خرید این تجهیزات می ‌تواند هزینه‌ ها را کاهش دهد، اما ممکن است مشکلاتی مانند کاهش کیفیت، نیاز به تعمیرات و عمر کوتاه ‌تر داشته باشد. در این مقاله از آریا استیل راد بررسی خواهیم کرد معایب دست دوم خریدن تجهیزات رستورانی چیست.

بیشتر بخوانید: راهنمای خرید تجهیزات رستوران با بودجه محدود

معایب دست دوم خریدن تجهیزات رستورانی

خرید تجهیزات دست دوم رستورانی می ‌تواند گزینه‌ای مقرون به صرفه به نظر برسد، اما معایبی نیز دارد که ممکن است باعث ایجاد مشکلات برای کسب ‌و کار شما شود. در اینجا برخی از معایب دست دوم خرید تجهیزات رستورانی بررسی می ‌شود :

1. طول عمر پایین

از مهم ترین معایب دست دوم خریدن تجهیزات رستورانی، طول عمر پایین آن ‌ها است. هر وسیله‌ای، حتی اگر به ‌خوبی نگهداری شده باشد، بعد از مدت زمانی دچار فرسودگی می ‌شود. تجهیزات آشپزخانه تجاری دست دوم معمولاً نسبت به تجهیزات نو عمر کمتری دارند زیرا بخشی از عمر مفید آن‌ ها قبلاً استفاده شده است. این به معنای آن است که شما نمی ‌توانید پیش ‌بینی دقیقی از مدت زمان کارکرد آن‌ ها داشته باشید. حتی اگر هزینه اولیه خرید این تجهیزات کم باشد احتمال نیاز به تعویض یا تعمیرات زود هنگام می ‌تواند هزینه ‌های اضافی به همراه داشته باشد.

2. کمبود قدرت تصمیم ‌گیری

خرید تجهیزات دست دوم برای رستوران ‌ها می ‌تواند به نظر گزینه‌ای مقرون ‌به ‌صرفه باشد، اما معایب دست دوم خریدن تجهیزات رستورانی را نمی ‌توان نادیده گرفت. در این بازار تنوع محصولات کاهش می ‌یابد و انتخاب ‌ها به گزینه ‌های محدود و کم کیفیت تبدیل می ‌شوند. مقایسه برند ها و بررسی سابقه و کارکرد تجهیزات به راحتی امکان ‌پذیر نیست و در نتیجه خرید تجهیزات دست دوم اغلب به انتخاب ‌هایی بی ‌توجه به کیفیت و دوام می ‌انجامد.

معایب دست دوم خریدن تجهیزات رستورانی چیست

3. عدم خدمات پس از فروش

یکی از مهم ترین معایب دست دوم خریدن تجهیزات رستورانی، عدم برخورداری از خدمات پس از فروش و گارانتی است. زمانی که لوازم آشپزخانه صنعتی دست دوم خریداری می ‌شود، خبری از پشتیبانی فنی و ضمانت نامه سازنده نیست. این یعنی در صورت خرابی یا نیاز به تعمیر هزینه ‌های زیادی بر دوش صاحب رستوران خواهد بود. در حالی که تجهیزات جدید با گارانتی معتبر، امکان تعمیر و نگهداری رایگان را در اختیار می ‌گذارند. این موضوع می ‌تواند برای رستوران‌ های تازه‌ کار یا آن ‌هایی که بودجه محدودی دارند، چالش ‌بر انگیز باشد.

برای مشاهده کاتالوگ محصولات شرکت آریا استیل راد کلیک کنید.

4. خرابی زود هنگام و فرسودگی دستگاه

یکی از معایب دست دوم خریدن تجهیزات رستورانی، خرابی زود هنگام و فرسودگی دستگاه ‌ها است. تجهیزات صنعتی آشپزخانه پس از استفاده طولانی مدت و مداوم، دچار استهلاک و کاهش عملکرد می ‌شوند. دستگاه‌ هایی که به طور شبانه ‌روزی و سال‌ ها مورد استفاده قرار می‌ گیرند معمولاً دچار آسیب ‌های فنی می ‌شوند. هنگام خرید تجهیزات دست دوم اطلاعات دقیقی از سابقه و تعمیرات آن‌ ها ندارید به همین خاطر احتمال خرابی ‌های غیر منتظره و نیاز به تعمیرات مکرر افزایش می ‌یابد. باید توجه داشته باشید دستگاه‌ های فرسوده ممکن است هزینه‌ های اضافی را به دنبال داشته باشند و به مرور زمان بیشتر دچار مشکلات فنی شوند که می ‌تواند بر کارایی رستوران تاثیر منفی بگذارد.

5. عقب ماندن از تکنولوژی

یکی از معایب دست دوم خریدن تجهیزات رستورانی این است که ممکن است تجهیزاتی با تکنولوژی قدیمی خریداری کنید که به ‌روز نباشد. در این صورت دستگاه شما از نظر کارایی و بهره ‌وری به پای تجهیزات جدید و پیشرفته نمی ‌رسد. این امر به ‌ویژه برای رستوران ‌ها و آشپزخانه ‌های صنعتی که به کارایی و سرعت بالا نیاز دارند، مشکل ‌ساز خواهد شد. به همین خاطر اگر به دنبال به روز ترین تکنولوژی در تجهیزات آشپزخانه صنعتی هستید، بهتر است از تجهیزات نو و استاندارد استفاده کنید.

6. مصرف انرژی بالا

از جمله معایب دست دوم خریدن تجهیزات رستورانی، مصرف بالای انرژی است. دستگاه ‌های قدیمی و فرسوده به دلیل تکنولوژی پایین به طور قابل توجهی انرژی بیشتری مصرف می ‌کنند، که باعث افزایش هزینه ‌های جاری مانند برق و گاز می ‌شود. این هزینه ‌ها به صورت دائمی ادامه خواهند داشت و در طول زمان بیشتر نیز خواهند شد.

بیشتر بخوانید: نکات مهم برای خرید تجهیزات رستوران

7. عدم سازگاری با فضا موجود

یکی از مشکلات و معایب دست دوم خریدن تجهیزات رستورانی، امکان عدم سازگاری آن ‌ها با فضای موجود یا تجهیزات فعلی رستوران است. این مشکل به ویژه زمانی که تجهیزات از برند یا مدل‌ های مختلف خریداری می ‌شوند بیشتر خود را نشان می ‌دهد. مسائل احتمالی شامل عدم تناسب با فضای مشخص، نیاز به اتصالات برق یا گاز متفاوت و عدم هماهنگی با سایر تجهیزات است که ممکن است هزینه‌ های اضافی برای تغییرات یا نصب ‌های جدید به دنبال داشته باشد.

معایب دست دوم خریدن تجهیزات رستورانی چیست

چه تجهیزاتی را می توان دست دوم خریداری کرد؟

برای خرید تجهیزات برای رستوران یا فست فود، توصیه می ‌شود برخی از تجهیزات را به صورت نو و برخی را دست دوم تهیه کنید. تجهیزات با حساسیت کمتر گزینه مناسبی برای خرید دست دوم هستند. در ادامه به معرفی این تجهیزات پرداخته می ‌شود.

  • یخچال و فریزر صنعتی : یخچال و فریزر صنعتی دستگاهی است که امکان ارزیابی عملکرد آن به طور لحظه ای وجود دارد. به عنوان مثال، از صدای کمپرسور یا میزان برودت تولید شده می ‌توان متوجه وضعیت دستگاه و اینکه آیا نیاز به تعمیر یا تعویض دارد، شد. این ویژگی ‌ها یخچال و فریزر صنعتی را به گزینه ای مناسب برای خرید دست دوم تبدیل می ‌کنند.
  • تجهیزات استیل آشپزخانه : تجهیزات استیل آشپزخانه مانند میز کار استیل و شلف آشپزخانه، به دلیل دوام بالا و قابلیت تمیز کاری آسان، از گزینه ‌های مناسب برای خرید دست دوم لوازم صنعتی به شمار می ‌روند. این تجهیزات با توجه به ظاهر و میزان استهلاک، نشان‌ دهنده کارایی و بهداشت مناسب خود هستند و انتخابی ایده ‌آل برای آشپزخانه ‌های صنعتی محسوب می‌ شوند.

بیشتر بخوانید: انواع فر های صنعتی مناسب برای رستوران ها

تجهیزات دست دوم که خریدشان پیشنهاد نمی ‌شود

برای جلوگیری از مشکلات احتمالی، بهتر است تجهیزات آشپزخانه صنعتی را به صورت نو و دست اول خریداری کنید. در ادامه تجهیزاتی که بهتر است نو و دست اول خریداری کنید، بررسی کرده ایم:

  1. فر ریلی: خرید فر ریلی پیتزا دست دوم ممکن است شما را از میزان استهلاک آن بی ‌خبر نگه دارد. این دستگاه ‌ها دارای سنسور های دما هستند که در صورت استفاده طولانی مدت ممکن است دقت خود را از دست بدهند. به همین خاطر پیشنهاد می ‌شود برای اطمینان از عملکرد صحیح، فر پیتزا را به صورت نو خریداری کنید تا از کیفیت و دقت بالا برخوردار باشید.
  2. سرخ کن صنعتی: سرخ کن صنعتی یک دستگاه پیشرفته برای سوخاری کردن انواع مواد غذایی مانند مرغ، سیب ‌زمینی، ماهی و قارچ است. انتخاب مدل مناسب بر اساس عملکرد بهینه و مصرف انرژی می ‌تواند چالش ‌بر انگیز باشد. تا حد امکان سعی کنید سرخ کن صنعتی را دست دوم خریداری نکنید زیرا ممکن است استاندارد های عملکردی لازم را نداشته باشد و مصرف انرژی بیشتری داشته باشد.
  3. کباب پز: کباب پز اتوماتیک توانایی پخت کباب در حجم بالا و با کیفیت یکسان را دارد. با این حال، مصرف انرژی بالا و هزینه ‌های جانبی ممکن است برای شما ایجاد شود.

سخن پایانی

در این مقاله از آریا استیل راد به بررسی معایب دست دوم خریدن تجهیزات رستورانی پرداخته شد. اگر چه این گزینه می ‌تواند هزینه‌ ها را کاهش دهد اما مشکلاتی مانند کاهش طول عمر، نیاز به تعمیرات مکرر و عدم خدمات پس از فروش را به همراه دارد. از طرفی، مصرف بالای انرژی و عدم سازگاری با سایر تجهیزات می ‌تواند به هزینه ‌های اضافی منجر شود. تصمیم‌گیری درباره خرید تجهیزات دست دوم باید با دقت انجام شود تا از مشکلات بعدی جلوگیری شود.

دسته‌بندی اطلاعات عمومی
اشتراک گذاری
نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

با ما در تماس باشید
سبد خرید

سبد خرید شما خالی است.

ورود به سایت